Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

10 tuti ajándéktipp Valentin napra

2016. január 29. - W. Móni

Közeleg a Valentin nap, és már most kialakulnak a szokásos táborok:

A. utálom - átvett ünnep - nem ünneplem

B. számomra közömbös - semmi közöm hozzá

C. szeretem - végre romantikázhatok és imádom a meglepiket!

Akárhogyan is legyen, Magyarországon is sokan várják és ünneplik ezt az angolszász eredetű ünnepet, minden évben kisebb-nagyobb meglepetésekkel készülnek és kedveskednek párjuknak. Ha az idén nem elégszel meg a virágcsokor, plüss nyuszi és romantikus vacsora ajándékokkal, akkor íme pár igazán egyedi és különleges ötlet.

1. Kezd a napot egy emlékezetes reggelivel! A szív alakú tojásos-pirítós finom, egyszerű, ötletes, és ezen a honlapon megtalálod lépésről-lépésre, hogy hogyan kell elkészíteni.

piritos.jpg

2. Ha meseszép gyöngyékszert szeretnél kedvesednek, de nem akarsz egy kisebb vagyont kiadni, akkor terveztess egyedi darabot!

bohem-malna38.jpg

3. A virágcsokor sem maradhat el a szerelmesek napján, a gond csak az, hogy legkésőbb egy hét elteltével dobhatjuk ki a kompozíciót. Gondoltál már selyemvirágra? Manapság már csodaszép művirágok készülnek, akár díszdobozos változatban, vízimitáló átlátszó zselével.

4. A virág mellett a csoki is klasszikus ajándék, itt is csodaszép finomságokból válogathatsz, és egy üveg pezsgővel is kiegészítheted.

csokiesital.jpg

5. Ha egy költő veszett el benned, és verseket írsz, kiváló ajándék lehet, ha nyomdai megjelenítéséhez a zsebversek könyvet választod. Valentin napod pedig átnyújthatod párodnak a verseskötetet!

zsebversek.jpg

 

6. Ha párod igazi masni-őrült, akkor kedveskedhetsz például egy egyedi, kézzel készült masnis kiegészítővel, legyen az hajcsat, bokalánc vagy harisnyakötő.

betty_bokalanc_piros.jpg

7. A legtöbben egész évben szeretünk mézeskalácsot enni. Ki mondta, hogy azt kizárólag Karácsonykor lehet? Ajándékozhatsz szív alakú, feliratos mézeskalácsot, egy ilyen édes üzenetnek biztosan nagy sikere lesz!

8. Fényképes párnáról biztosan hallottál már, de tudtad, hogy arra is van lehetőség, hogy egy egész ágyneműhuzat garnitúrát terveztessél magadnak? A mintát Te szabod meg: a házi kedvenc, egy rajzfilmfigura, a gyerekek, vagy csak Ti kettesben lehettek ezen a tartós és ötletes ajándékon.

agynemuhuzat.jpg

 9. Ahogy közeledik az este, egyre személyesebb és intimebb ajándékokkal lepheted meg életed szerelmét! Készülhetsz például egy lazító masszázzsal, természetesen ide illő masszázsolajat használva.

10. Végül, de nem utolsó sorban pedig vegyél fel egy szexis fehérneműt. Ha még nem kísérleteztetek ilyesmivel, akkor készülj egy visszafogottabb babydollal, ha pedig szeretitek a "beöltözős játékokat" akkor akár jöhet a hálószoba jelmez (nővérke, iskoláslány, rendőrnő, titkárnő) vagy a "Szürke ötven árnyalatához" illő fekete bőrhatású fétises cucc.

301283-blk-alt.jpg

 

 Kellemes ünneplést kívánok!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr568325980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása