Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Bemutatkozás

Rólam. Röviden.

2015. március 15. - W. Móni

Sziasztok!

Winzer Mónika vagyok, 16 éve dolgozom a textiliparban, elsősorban az értékesítéssel, marketinggel foglalkozom. A divat mindig is nagy kedvencem volt, de rajongásom a különleges fehérneműk iránt az évek során folyamatosan nőtt, a témával kapcsolatos könyvek egyre több helyet foglalnak el a könyvespolcon, és a fehérnemű gyűjteményem is irigylésre méltó.

Minden igényes nő szereti a szép fehérneműt. Kevés olyan hölgyet találunk, aki ma csak a funkcionális mivolta miatt vásárolja ezeket a ruhaneműket. Egy szép fehérneműt hordva magabiztosabbak vagyunk, és egyértelműen jobb lesz a kisugárzásunk. Miért? Mert tudjuk mi van a ruha alatt.

Évek óta figyelem a külföldi fehérneműs blogokat, magazinokat, hírportálokat. Sajnos idehaza nem találtam olyan ezekhez hasonló oldalt, mely kifejezetten ezzel a témával foglalkozik. Engem elsősorban a tengeren túli, szexisebb fehérnemű varázsolt el, sajnos itthon még nem minden márka kapható, de az elmúlt 4-5 évben sokat javult a helyzet a magyar fehérnemű piacon. Ajánlom ezt a blogot minden olyan hölgynek (és úrnak) akit a "jaj de szép"-en felül is érdekel az alsónemű.

Az évek során bizony egyre nőtt a fehérneműs fiókom tartalma, többször kellett már "átpakolni" és nagyobb helyet találni a rengeteg fodros-csipkés holminak. Mire is jó egy-egy ilyen darab? Hogyan kell belebújni egy harisnyakötős ruhába? És mégis mi is ez? Tényleg kézzel kell mosni a kényes darabokat? Milyen alkalomra milyen fehérneműt válasszunk? Rengeteg olyan kérdést szeretnék megválaszolni, mely sokakban felmerülhet. Tarts velem és értesülj először a legfontosabb hírekről.

Jó olvasást, kellemes időtöltést kívánok!

Winzer Móni

 kep1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr447268401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kikiáltás 2015.08.25. 16:41:09

Móni :)

Engem érdekelnek a fehérneműid.
Minden szempontból. Üzletileg is.

W. Móni 2015.08.26. 15:46:23

@Kikiáltás:

Örülök, hogy tetszenek :-)
a winzermonika@gmail.com címen tudsz elérni!
Webáruházad van, vagy üzleted?
süti beállítások módosítása