Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Kiknek szól szól ez a blog?

Válasz a hozzászólásokra

2015. augusztus 27. - W. Móni

Egy korábbi bejegyzésre érkezett hozzászólások miatt döntöttem úgy, hogy megírom ezeket a sorokat.

Ez a blog nem a minden nap használatos, "a lényeg, hogy pamutból legyen és kényelmes" fehérneműkről szól, hanem azokról a szexi és erotikus holmikról, melyeket (mondjuk meglepetésként) este fél órára felveszünk, és előbb vagy utóbb, de legtöbbször gyorsan lekerül rólunk. Nyilván vannak olyan emberek, akik sohasem vennének fel ilyet, vagy meg sem fordul a fejükben, hogy az ágyban mondjuk szerepjátékot játszanak. Ilyen fehérnemű láttán zavarba jönnek (amit legtöbbször vihogással szoktak leplezni). Ez rendben is van, nem vagyunk egyformák, de ez a blog nem nekik szól.

Ezeknél az alsóneműknél is vannak "fokozatok". Egy csupa-csipke babydoll, mely azért többé-kevésbé mindent eltakar nem sorolható egy kategóriába egy melleket szabadon hagyó holmival, vagy egy alul nyitott bugyival. Az előbbit még talán sokan be is vállalnák, az utóbbit viszont már kevesebben.

logosparty_intro_kicsi.jpg

Ízlések és pofonok, de aki egy ilyen kép láttán elpirul, hebegni-habogni kezd, annak sajnos nem tudok eleget tenni... Ez a kép nem csak azok számára lehet szép és izgató, akik szeretik a gruppenszexet. Nekem például nem az jut eszembe, hogy szeretnék helyet cserélni valamelyik csajjal, hanem az, hogy ezt meg azt a fehérneműt én is felvenném este (jelezném, hogy monogám párkapcsolatban élek és házas vagyok).

És igen, ilyen fehérneműket a webáruházakon kívül a szex shopokban is lehet kapni. Csak nem értem, hogy mi ezzel a gond? Magyarországon nem nagyon találni olyan nagyobb várost, ahol ne lenne valamilyen szex- vagy erotikus bolt. Nyilván, mert van rá igény. Továbbá megjegyezném, hogy az ilyesmit nem csak a szakmabeliek hordanak, hanem az egészséges párkapcsolatban élők is.

8677_8669_intro.jpg

Arról nem is beszélve, hogy a Szürke ötven árnyalata óta az ilyen holmikat bizony úgy veszik mint a cukrot. Bizonyára vannak sokan, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni, de persze rengeteg olyan ember is van, aki elítéli az ilyesmit. Igen, az is igaz (ahogyan az egyik hozzászóló fogalmazott) hogy némelyik pornóba illik. Valóban így van! Sőt ezt a René Rofé harisnyakötős ruhát konkrétan láttam is az egyik ilyen filmben:

512036blk_1347982612.jpg

Olyan ismerősnek tűnt, tudtam, hogy láttam már valahol egy webáruházban. A reakcióm az volt, hogy megrendelem, kipróbálom! :-)

És még egy érdekesség, amire sokan nem gondolnak. Magyarországon a Baci lingerie volt az első márka, mely úgy hirdette magát, hogy az "Év fehérneműjének" választották 2010-ben és 2011-ben. Ez így is van, több ilyen díjátadó létezik, a legjelentősebbről írok csak most, 2013-ban a Hustler lingerie, 2014-ben a Dreamgirl, 2015-ben a Magic Silk kapta meg ezt a díjat. De itt ha tetszik, ha nem, egy "pornó Oscar" díjról van szó, mert a fehérnemű mellett még olyan kategóriák vannak, hogy (ismétlem pornófilmekről van szó) legjobb férfi/női főszereplő, legjobb rendező, legjobb MILF, legjobb BDSM weboldal stb. stb.

Így néz ki egy ilyen díjátadó plakátja:

ev_fehernemuje.jpg

 Remélem sikerült tisztázni, hogy milyen fehérneműkről van és lesz szó ezekben a bejegyzésekben :-)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr297736800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása