Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexelj virágmintás harisnyakötős ruhában!

2015. március 30. - W. Móni

Mindig olyan jót mulatok, mikor olvasom a fehérneműk termékleírását. Egyik-másik márka nem elégszik meg egy egy mondatos, lényegretörő jellemzéssel, hanem többszörösen mellé vagy alárendelt mondatokat használva, szinte regényt fogalmaznak meg, hogy leírják a portékát. Nyilván a termék eladó, és a "fekete babydoll rózsaszín csipkeszegéllyel" leírás talán nem vonz annyi vevőt... Én még egy lépéssel tovább lépnék.

viragmintas_harisnyakotos_ruha.jpg

Úgy gondoltam, indítok egy rovatot, melyben részletesen beszámolok, milyen is valójában az a fehérnemű. Tényleg olyan mint a képen? Hogy kell belebújni? Milyen benne az együttlét? A szupermodelleken befotózott ruhák vajon tényleg olyan jól állnak majd rajtam is? Elsőnek mindjárt az egyik kedvencemet, egy Dreamgirl harisnyakötős ruhát választottam. A 0074-es számú, Florence névre keresztelt garter dress-t még 2013-ban szereztem be. Málna színű, ez sajnos már nem kapható, de a fekete illetve fehér színű változatot még árulják Magyarországon is.

0074.jpg

Klasszikus harisnyakötős ruha. Ez azt jelenti, hogy egy felső részből, anyagban/mintában hozzá illő harisnyából és a kettőt összekötő harisnyatartóból áll. Mindez persze egyben van, egy ruhadarab. "Romantikus virágmintával és csipkeszegéllyel, a tarkótól hátközépig futó csipkével kihívó hátrészt varázsoló romantikus harisnyakötős ruha. Az elöl nagyon mély kivágású, rövid szabású, izgatóan áttetsző felső rész csipkés harisnyakötővel kapcsolódik az azonos mintájú harisnyához."  Így szól a termékleírás, de az ember lánya első pillanatban gondolkodhat, hogy hogyan is kell ebbe belebújni?! Nem is olyan ördöngös ez... Ennél a ruhánál a felső hátrésze nyitott, ott kezdjünk el belebújni mindkét lábbal, majd a rövid, csipkés pántokon "lógó" harisnyába bújjunk bele.

blogra0074_black_back.jpg

Ez a ruha felül nyakba-akasztós, egy méretes, tehát nem nagyon lehet mit állítani rajta. Viszont ha "túl nagynak" vagy "hosszúnak" tűnik az együttes (nálam is annak bizonyult), akkor a nyakrésznél hátul egyszerűen köss rá egy masnit vagy görcsöt, és máris olyan méretűre állíthatod, hogy jó legyen. Nagyon alacsony lányoknak nem ajánlom, ők inkább válasszanak egy anyagában sztreccsesebb, necc ruhát. Mindjárt megmondom, hogy miért.

A ruha anyaga eltér a többségében nagyobb lyukú necc anyagból készült harisnyakötős ruhákétól. Ez a darab nem "ugrik össze" mint egy neccharisnya, vagy cicaruha, hanem tartja a formáját. Ettől még nincs kinyúlva, csak ez ilyen. Ezért írtam, hogy inkább magasabb lányoknak ajánlom. Továbbá mivel elég sűrű szövésű, kis mértékben melegen tart, tehát nem a legforróbb nyári estén válaszd ezt a darabot, hanem mondjuk inkább egy őszi-téli kandalló előtti szexhez.

Az alul nyitott testharisnyákhoz hasonlóan azt szeretem a harisnyakötős ruhákban, hogy az együttléthez nem kell levenni, hiszen a pasi lényegében mindenhez hozzáfér! Persze más a helyzet, ha úgy döntesz, hogy tangát vagy bugyit is húzol alá, hiszen akkor az egészet le kell varázsolni az aktus előtt. Lehet persze kombinálni randibugyival is, de ez már túl sok lesz a jóból.... Szerintem bugyi nélkül érdemes belebújni, és a ruhát viselve kell a lényegre térni!

blogra74r.jpg

A ruha érdekessége, hogy úgy tűnik mindent eltakar, de ez nem így van, hiszen átlátszó és a lényeges helyek azonnal hozzáférhetőek! A mellbimbót az amerikaiak mindig kiphotoshoppolják, tehát -bár furcsa - de nem látható a képeken. Izgatása csipkén keresztül viszont egy külön élmény, sokkal izgatóbb tud lenni, mint mikor minden ruha lekerül és tudjuk, hogy a szexben a változatosság nagyon fontos! Mint minden harisnyakötős ruhánál itt sincs külön kialakított melltartó rész, tehát mindenki maga döntse el, hogy egy teljesen áttetsző necc cuccosban szeretne-e kedvese elé járulni. A méret itt annyira nem is számít, de nyilván egy feszes cicivel mutat a legjobban.

blogra0074_black_front.jpg

Ahogy a képek is mutatják, a dekoltázsnál mélyen kivágott ruha bizony fekvő pozícióban elcsúszhat, de az aktus hevében ez már senkit sem fog érdekelni, sőt. Ha nem idegenkedsz egy ilyen szexis darabtól, akkor tökéletes kellék lehet lényegében bármely pozícióhoz, különösen az állókhoz. A pasi már attól be fog indul ha csak meglátja rajtad, úgyhogy ha szívességet akarsz tenni neki, akkor szerezz be egy ilyet!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr847313178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása