Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Így csábíts a nászéjszakán!

2015. május 13. - W. Móni

A nászéjszaka férjként és feleségként is legalább olyan izgalmas, mintha csak az első alkalom lenne. Hogy az élmény mindkét fél számára felejthetetlen legyen, a menyasszony lehetne az ajándék a nagy Ő számára, egy szexis fehérneműbe "csomagolva".

dreamgirl_fehernemu_katalogus_eskuvoi.jpg

Ha a leendő férjed az ártatlan, bájos énedet  kedveli leginkább, akkor válassz egy visszafogottabb, romantikus szettet a nászéjszakára!

5715_white_front.jpg

A babydoll plussz bugyi kombináció feldobható egy-két kiegészítővel, mint például egy  apró fátyollal, virágszirmot szóró tasakkal, vagy az esküvők elmaradhatatlan kelléke a "valami kék", mondjuk egy harisnyakötő formájában.

eskuvoi_9743.jpg

8692_white_back_cropped.jpg

A pasztell színeket és különösen a rózsaszín masnis díszítéseket előszeretettel választják a menyasszonyok a nagy napra, hiszen ezek kellemesen és lágyan hangsúlyozzák ki ártatlanságot. A vastagabb, velencei csipke változatosságot vihet az egyébként hajszálvékony pihe-puha anyagokból készült fehérneműbe.

x9163_white_back.jpg

A gyöngy örök divat, és az esküvők elengedhetetlen kiegészítője. Nemcsak nyaklánc és  karkötőként hordhatjuk, hanem egy szexis fehérneműn is!

szexi_fehernemu_9742b.jpg

tl-ft.jpg

A képen látható termékeket itt rendelheted meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr77455836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása