Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Ezt hordja a nászéjszakáján a dögös menyasszony

2015. május 14. - W. Móni

Egy korábbi bejegyzésben megmutattam mit vesz fel egy  ártatlan és "romantikus lélek" élete legszebb napján, sokan viszont valami merész és kihívó fehérneművel készülnének a nászéjszakára. Az újdonsült férj egészen biztosan örülni fog neki ha valami szexi holmiban libbensz ki a fürdőszobából, de ha igazán ütős meglepetésre készülsz akkor ezeket nézd meg:

9740_dmnd_intro.jpg

Feszes cicikkel rendelkezők előnyben! Ez a mellbimbókat éppen hogy eltakaró csöppnyi melltartó egészen biztosan megteszi a hatását! A dizájnjában hasonló bodynál pedig a fodrocskák vagy eltakarják a lényeget, vagy nem...

9168_white_front_cropped.jpg

Szívecskés kivágás a popsinál - egy trend, mely kb. egy éve hódít hazánkban is. Ezúttal a feszes fenekűek vannak előnyben, de végül is ízlés kérdése, hogy mit is veszünk fel.

8694_white_back_cropped.jpg

Ugyan ez babydollos változatban:

9166_white_back_cropped.jpg

Ha igazán tüzes hangulatot szeretnél, akkor válassz olyan fehérneműt, amelyik mindent mindent eltakar, csak éppen teljesen átlátszó anyagból készült! A hatás biztosan nem marad el!

9167_white_front_cropped.jpg

A (szinte) egész testet beborító, ám mégis átlátszó harisnyakötős ruháról itt írtam részletesen.

0074_white_front_cropped.jpg

A végére hagytam egy kis "meglepetést". Az extrovertált hölgyek biztosan nem riadnak vissza a randibugyiktól, ennél a boyshortnál viszont első körben nem látszik, hogy alul nyitott alsóneműről van szó! A két egymáson fekvő csipke-sor előnye, hogy nyitott és zárt változatban is hordható!

szexi_bugyi_7177_white_back.jpg

Ha a csodálatos menyasszonyi ruhádtól elállt a vőlegényed lélegzete, akkor egy ilyen szexi fehérneműtől biztosan az ájulás környékezi majd!

wedding_car.jpg

A képeken látható termékek megvásárolhatóak a Christabella Fashion webáruházban.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr147458168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása