Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Hány napot bír egy ilyen harisnyanadrág?

2015. augusztus 25. - W. Móni

Mindenkivel előfordult már, hogy akár munkába menet, vagy éppen egy fontos rendezvényre készülődve új harisnyanadrágot vett fel, és az egyből kiszakadt. Azt most nem merném állítani, hogy velem ez még nem fordult elő, de azt vettem észre, hogy a harisnyák nálam bizony elég sokáig bírják. Míg mások panaszkodnak, hogy "már megint felszaladt" és dobják ki, veszik a következőt, addig én bizony nem nagyon tudom elnyűni őket...

0220_black.jpg

Ez az "in action" rovat ugyan a fehérneműk részletes bemutatásáról szól, hogy milyenek szex közben - mert ugyebár nem mindegyik darab kerül le rólunk - de végül is úgy gondolom, ez is elfér itt. A képen látható testszínű harisnyanadrágot fekete, fűzött combfix mintázat díszíti. Ez lényegében azt jelenti, hogy első látásra azt gondolhatná a szemlélő, hogy olyan fekete combfixet viselünk, mely ráadásul hátul (vagy elöl, attól függően, hogyan szeretnénk felvenni) extra-szexis, fűzött megoldású.

0220_black_cropped.jpg

Nyilván munkahelye válogatja, de a hűvösebb évszakokban egy nem túl rövid szoknyával/ruhával és hosszú szárú csizmával lényegében bárhová felvehető, ugyanis ebben az esetben nem látszik a fekete mintázat teteje. Ha olyan mini az a szoknya, hogy tényleg látszik a combfix minta felső része, akkor viszont számíthatunk rá, hogy szóba kerül milyen jó kis harisnya ez... :-)

0220_black_back_cropped.jpg

Engem már több alkalommal (mozi, kiállítás és étterem) végigkísért, és bár már vagy háromszor kimostam, még mindig egyben van, kifogástalan állapotban. Mivel ahogyan a legtöbb Dreamgirl termék ez is egy méretben készül, a magasabb lányoknál előfordulhat, hogy túl rövidnek tűnik, és néha fel kell húzni. Ebben az esetben inkább ajánlok egy nagyon hasonló (valóban) combfixet.

0219_black_back_cropped.jpg

Ezt tetszés szerint lehet hordani harisnyatartóval vagy anélkül, illetve szintén mi döntjük el, hogy a fűzött minta elöl vagy hátul legyen. Az apró masni meg is bolondítja az egészet egy kicsit és valljuk be, azért ezek a lábak bizony elég dekoratívak-igaz?

 

Képek: Christabella Fashion. A harisnyanadrágot itt, a combfixet itt találod.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr407734422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása