Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Szexi fehérnemű igazi vadócoknak

Csipkés bugyik

A csodaszép anyag varázsa

2015. március 15. - W. Móni

Valljuk be, a felsőruházat nagyon fontos, de az sem kevésbé, hogy mit viselünk alatta. Igaz, hogy azt (jobb esetben) csak két ember látja, a viselője és párja, de a fehérnemű a felette viselt ruhához hasonlóan sokat elárul viselőjéről. A csipke a legtöbb alsónemű egyik legkedveltebb anyaga. Luxust, romantikát és eleganciát sugároz, viselőjét pedig magabiztosabbá teszi.

A női portál egyik nem reprezentatív felmérése szerint a megkérdezett férfiak a romantikus stílus kedvelői és nem szeretik a hivalkodó, könnyűvérű nőkre emlékeztető darabokat. Ugyanakkor azonban kedvelik a sokat sejtető, áttetsző anyagokból készült alsóneműket és különösen kedvelik a tangát (azért itt van némi ellentmondás-nem?). Ez az igen szexi és csöppnyi alsónemű készülhet kizárólag csipkéből, vagy kombinálható más díszítőelemekkel mint például gyöngysorral vagy készülhet különböző színek felhasználásával. Lássunk pár példát:

szexi_bugyi_1067bf.jpg

1037pinkfrontk.jpg

A francia bugyik kedvelői sem panaszkodhatnak, hiszen a tangánál több anyag kerül felhasználásra, éppen ezért jelenesetben több csipke kerülhet a kedvenc alsóneműre. Ez a fehér darab, az apró pici világoskék masnijával azonnal belopta magát a szívembe:

szexi_bugyi_7177_white_back.jpg

Egy kis virágmintával kombinált csipke kész remekműveket eredményezhet a hagyományos, ám mégis szexis bugyik között. Lássunk pár példát.

szexi_bugyi_1380_iris-black_back.jpg

szexi_bugyi_1380bk.jpg

szexi_bugyi_1380_1black-gold_back.jpg

Szándékosan hagytam a bejegyzés végére egy igazán különleges érdekességet. Az elmúlt 1-2 évben indult hódító útjának a popsinál szívecske-minta kivágású bugyi. Ízlés kérdése, és nyilván csak azon mutat jól, akinek szép kerek feneke van. :-) A csipke díszítés természetesen itt sem maradhat el.

z1377_red-black_back.jpg

a1393_leopard_back.jpg

W. Móni

 

A képekért köszönet a Christabella Fashion-nek!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-fehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr907265825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása